Derniers visiteurs de galzmene

galzmene

galzmene

Visiteurs

17 visiteurs depuis 20.01.2015

Vie amoureuse

Je ne le dévoile pas

A propos de moi

Historisk set den amerikanske bison spillet en væsentlig rolle i udformningen af økologi af Great Plains. De græsser tungt på indfødte græsser og forstyrre jorden med deres hove, så mange plante- og dyrearter til at blomstre. Præriehunde foretrækker områder afgræsses af bison, hvor græsset er kort, så de kan holde udkig efter sultne rovdyr, og ulve engang påberåbt bison besætninger som en væsentlig fødekilde. I dag er vilde bison give et mindre comeback i nogle få spredte steder, men de har brug for mere plads til at strejfe. diæt Bison primært spiser græs og siv. Befolkning Vidste du det? Stier udskåret af dyr som bison og rådyr i deres sæsonmæssige vandringer dannede nogle af de tidligste spores stier i den amerikanske wildnerness, og blev efterfulgt af indianere, opdagelsesrejsende og pionerer. Det anslås 20-30000000 bison engang dominerede det nordamerikanske landskab fra Appalacherne til Rockies, fra Gulf Coast til Alaska. Habitat tab og ureguleret skydning reducerede befolkningen til kun 1.091 af 1889. I dag er omkring 500.000 bison lever hele Nordamerika. De fleste af disse er ikke ren vilde bison, men er blevet krydset med kvæg i fortiden, og er semi-tamme efter at være rejst som husdyr i mange generationer på ranches. Færre end 30.000 vilde bison er i bevaring besætninger og færre end 5.000 er afskærmet og sygdomsfri. Range & Habitat
Commentaires
Login
galzmene
galzmene 12.09.2017 à 13:30
Selvom bison engang strejfede over store dele af Nordamerika, i dag de er "økologisk uddød" som en vildtlevende art i det meste af deres historiske rækkevidde, bortset fra et par nationalparker og andre små naturområder. Yellowstone National Park har den største bestand af vilde sletter bison (ca. 4.000), og Wood Buffalo National Park har den største bestand af vilde træ bison (ca. 10.000). Med hjælp fra Defenders blev to små flokke af ren, vilde Yellowstone bison nylig genindført til Fort Peck og Fort Belknap indiske reservationer.
Behavior

Vidste du det?

En bison tykke pels giver stor beskyttelse mod de barske elementer af de amerikanske sletter. Deres vinterfrakke er så tyk og godt isoleret, at sne kan dække ryggen uden at smelte.

Kendt for roaming store afstande, bison flytter løbende efterhånden som de spiser. Hunnerne, eller køer, bly familie grupper. Bulls forblive ensom eller i små grupper for det meste af året, men genindtræde i gruppen i parringssæsonen.

Bison er tilpasset de ekstreme vejrforhold i Great Plains, fra sommervarme til vinterkulden og snestorme. Om vinteren kan bison grave gennem dyb sne med deres hoveder for at nå vegetationen nedenfor.

Bison ofte gnide, roll og svælge. Vælte sig skaber en underkop-lignende depression i jorden kaldes en wallow. Dette var engang et fælles træk for sletterne; Normalt disse vælter sig er støv skåle uden vegetation.
Reproduktion

Tyre og køer ikke blande indtil yngletiden. Dominerende tyre "tendens" til køer, efter koen rundt, indtil koen vælger at parre sig. I denne periode, tyren blokerer koens vision, så hun ikke kan se andre konkurrerende tyre og bælge på mænd stræber efter koens opmærksomhed.

Parringssæsonen: Juni-september peak aktivitet i juli og august
Drægtighed: 270-285 dage. Calf er født i april-maj.
Kuldstørrelse: 1 kalv

Grundlæggende fakta om Black Bears
Den amerikanske sortbjørn er den mindste af de tre bjørne arter, der findes i Nordamerika, og findes kun i Nordamerika. Sorte bjørne har korte, ikke-tilbagetrækkelige kløer, der giver dem en fremragende træ-klatring evne.

Sort bjørn pels er normalt en ensartet farve, bortset fra en brun snude og lyse aftegninger, der undertiden vises på deres kister. Eastern populationer er normalt sort i farve, mens vestlige populationer viser ofte brun, kanel og blond farve foruden sort. Sorte bjørne med hvid-blålig pels er kendt som Kermode (Gletscher) bjørne og disse unikke farve faser findes kun i kystnære British Columbia, Canada.
diæt

Amerikanske sorte bjørne er altædende: planter, frugter, nødder, insekter, honning, laks, små pattedyr og ådsler. I de nordlige regioner, de spiser gydende laks.
Sorte bjørne vil også lejlighedsvis dræbe ung hjort eller elg kalve.
Befolkning

Det anslås, at der er mindst 600.000 sorte bjørne i Nordamerika. I USA er der skønnes at være over 300.000 individer. Men Louisiana sortbjørn (Ursus americanus luteolu) og Florida sort bjørn (Ursus americanus floridanus) er unikke underarter med små befolkninger. Louisiana sortbjørn er føderalt opført som en truet art og Florida sortbjørn anslås til nummer 3.000.
Range

Den amerikanske sorte bjørn er fordelt over hele Nordamerika, fra Canada til Mexico og i mindst 40 stater i USA De historisk besat næsten alle de skovklædte områder i Nordamerika, men i USA er de nu begrænset til de skovområder mindre tæt besat af mennesker. I Canada, sorte bjørne stadig bebor de fleste af deres historiske interval bortset fra de intensivt dyrkede områder i de centrale sletter. I Mexico blev sortbjørne menes at have beboet de bjergrige områder i de nordlige stater, men er nu begrænset til nogle få rest populationer.
BehaviorSelvom bison engang strejfede over store dele af Nordamerika, i dag de er "økologisk uddød" som en vildtlevende art i det meste af deres historiske rækkevidde, bortset fra et par nationalparker og andre små naturområder. Yellowstone National Park har den største bestand af vilde sletter bison (ca. 4.000), og Wood Buffalo National Park har den største bestand af vilde træ bison (ca. 10.000). Med hjælp fra Defenders blev to små flokke af ren, vilde Yellowstone bison nylig genindført til Fort Peck og Fort Belknap indiske reservationer.
Behavior

Vidste du det?

En bison tykke pels giver stor beskyttelse mod de barske elementer af de amerikanske sletter. Deres vinterfrakke er så tyk og godt isoleret, at sne kan dække ryggen uden at smelte.

Kendt for roaming store afstande, bison flytter løbende efterhånden som de spiser. Hunnerne, eller køer, bly familie grupper. Bulls forblive ensom eller i små grupper for det meste af året, men genindtræde i gruppen i parringssæsonen.

Bison er tilpasset de ekstreme vejrforhold i Great Plains, fra sommervarme til vinterkulden og snestorme. Om vinteren kan bison grave gennem dyb sne med deres hoveder for at nå vegetationen nedenfor.

Bison ofte gnide, roll og svælge. Vælte sig skaber en underkop-lignende depression i jorden kaldes en wallow. Dette var engang et fælles træk for sletterne; Normalt disse vælter sig er støv skåle uden vegetation.
Reproduktion

Tyre og køer ikke blande indtil yngletiden. Dominerende tyre "tendens" til køer, efter koen rundt, indtil koen vælger at parre sig. I denne periode, tyren blokerer koens vision, så hun ikke kan se andre konkurrerende tyre og bælge på mænd stræber efter koens opmærksomhed.

Parringssæsonen: Juni-september peak aktivitet i juli og august
Drægtighed: 270-285 dage. Calf er født i april-maj.
Kuldstørrelse: 1 kalv

Grundlæggende fakta om Black Bears
Den amerikanske sortbjørn er den mindste af de tre bjørne arter, der findes i Nordamerika, og findes kun i Nordamerika. Sorte bjørne har korte, ikke-tilbagetrækkelige kløer, der giver dem en fremragende træ-klatring evne.

Sort bjørn pels er normalt en ensartet farve, bortset fra en brun snude og lyse aftegninger, der undertiden vises på deres kister. Eastern populationer er normalt sort i farve, mens vestlige populationer viser ofte brun, kanel og blond farve foruden sort. Sorte bjørne med hvid-blålig pels er kendt som Kermode (Gletscher) bjørne og disse unikke farve faser findes kun i kystnære British Columbia, Canada.
diæt

Amerikanske sorte bjørne er altædende: planter, frugter, nødder, insekter, honning, laks, små pattedyr og ådsler. I de nordlige regioner, de spiser gydende laks.
Sorte bjørne vil også lejlighedsvis dræbe ung hjort eller elg kalve.
Befolkning

Det anslås, at der er mindst 600.000 sorte bjørne i Nordamerika. I USA er der skønnes at være over 300.000 individer. Men Louisiana sortbjørn (Ursus americanus luteolu) og Florida sort bjørn (Ursus americanus floridanus) er unikke underarter med små befolkninger. Louisiana sortbjørn er føderalt opført som en truet art og Florida sortbjørn anslås til nummer 3.000.
Range

Den amerikanske sorte bjørn er fordelt over hele Nordamerika, fra Canada til Mexico og i mindst 40 stater i USA De historisk besat næsten alle de skovklædte områder i Nordamerika, men i USA er de nu begrænset til de skovområder mindre tæt besat af mennesker. I Canada, sorte bjørne stadig bebor de fleste af deres historiske interval bortset fra de intensivt dyrkede områder i de centrale sletter. I Mexico blev sortbjørne menes at have beboet de bjergrige områder i de nordlige stater, men er nu begrænset til nogle få rest populationer.
BehaviorSelvom bison engang strejfede over store dele af Nordamerika, i dag de er "økologisk uddød" som en vildtlevende art i det meste af deres historiske rækkevidde, bortset fra et par nationalparker og andre små naturområder. Yellowstone National Park har den største bestand af vilde sletter bison (ca. 4.000), og Wood Buffalo National Park har den største bestand af vilde træ bison (ca. 10.000). Med hjælp fra Defenders blev to små flokke af ren, vilde Yellowstone bison nylig genindført til Fort Peck og Fort Belknap indiske reservationer.
Behavior

Vidste du det?

En bison tykke pels giver stor beskyttelse mod de barske elementer af de amerikanske sletter. Deres vinterfrakke er så tyk og godt isoleret, at sne kan dække ryggen uden at smelte.
http://mr-ginseng.com/fenugrec/
http://mr-ginseng.com/ganoderma/
http://mr-ginseng.com/garcinia-cambogia/
http://mr-ginseng.com/gingembre/
http://mr-ginseng.com/ginkgo-biloba/
http://mr-ginseng.com/ginseng/
http://mr-ginseng.com/maca/
http://mr-ginseng.com/tribulus-terrestris/
http://mr-ginseng.com/goji/
http://mr-ginseng.com/griffonia-simplicifolia/
http://mr-ginseng.com/guarana/
http://mr-ginseng.com/harpagophytum/
http://mr-ginseng.com/spiruline/
Kendt for roaming store afstande, bison flytter løbende efterhånden som de spiser. Hunnerne, eller køer, bly familie grupper. Bulls forblive ensom eller i små grupper for det meste af året, men genindtræde i gruppen i parringssæsonen.

Bison er tilpasset de ekstreme vejrforhold i Great Plains, fra sommervarme til vinterkulden og snestorme. Om vinteren kan bison grave gennem dyb sne med deres hoveder for at nå vegetationen nedenfor.

Bison ofte gnide, roll og svælge. Vælte sig skaber en underkop-lignende depression i jorden kaldes en wallow. Dette var engang et fælles træk for sletterne; Normalt disse vælter sig er støv skåle uden vegetation.
Reproduktion

Tyre og køer ikke blande indtil yngletiden. Dominerende tyre "tendens" til køer, efter koen rundt, indtil koen vælger at parre sig. I denne periode, tyren blokerer koens vision, så hun ikke kan se andre konkurrerende tyre og bælge på mænd stræber efter koens opmærksomhed.

Parringssæsonen: Juni-september peak aktivitet i juli og august
Drægtighed: 270-285 dage. Calf er født i april-maj.
Kuldstørrelse: 1 kalv

Grundlæggende fakta om Black Bears
Den amerikanske sortbjørn er den mindste af de tre bjørne arter, der findes i Nordamerika, og findes kun i Nordamerika. Sorte bjørne har korte, ikke-tilbagetrækkelige kløer, der giver dem en fremragende træ-klatring evne.

Sort bjørn pels er normalt en ensartet farve, bortset fra en brun snude og lyse aftegninger, der undertiden vises på deres kister. Eastern populationer er normalt sort i farve, mens vestlige populationer viser ofte brun, kanel og blond farve foruden sort. Sorte bjørne med hvid-blålig pels er kendt som Kermode (Gletscher) bjørne og disse unikke farve faser findes kun i kystnære British Columbia, Canada.
diæt

Amerikanske sorte bjørne er altædende: planter, frugter, nødder, insekter, honning, laks, små pattedyr og ådsler. I de nordlige regioner, de spiser gydende laks.
Sorte bjørne vil også lejlighedsvis dræbe ung hjort eller elg kalve.
Befolkning

Det anslås, at der er mindst 600.000 sorte bjørne i Nordamerika. I USA er der skønnes at være over 300.000 individer. Men Louisiana sortbjørn (Ursus americanus luteolu) og Florida sort bjørn (Ursus americanus floridanus) er unikke underarter med små befolkninger. Louisiana sortbjørn er føderalt opført som en truet art og Florida sortbjørn anslås til nummer 3.000.
Range

Den amerikanske sorte bjørn er fordelt over hele Nordamerika, fra Canada til Mexico og i mindst 40 stater i USA De historisk besat næsten alle de skovklædte områder i Nordamerika, men i USA er de nu begrænset til de skovområder mindre tæt besat af mennesker. I Canada, sorte bjørne stadig bebor de fleste af deres historiske interval bortset fra de intensivt dyrkede områder i de centrale sletter. I Mexico blev sortbjørne menes at have beboet de bjergrige områder i de nordlige stater, men er nu begrænset til nogle få rest populationer.
BehaviorSelvom bison engang strejfede over store dele af Nordamerika, i dag de er "økologisk uddød" som en vildtlevende art i det meste af deres historiske rækkevidde, bortset fra et par nationalparker og andre små naturområder. Yellowstone National Park har den største bestand af vilde sletter bison (ca. 4.000), og Wood Buffalo National Park har den største bestand af vilde træ bison (ca. 10.000). Med hjælp fra Defenders blev to små flokke af ren, vilde Yellowstone bison nylig genindført til Fort Peck og Fort Belknap indiske reservationer.
Behavior

Vidste du det?

En bison tykke pels giver stor beskyttelse mod de barske elementer af de amerikanske sletter. Deres vinterfrakke er så tyk og godt isoleret, at sne kan dække ryggen uden at smelte.

Kendt for roaming store afstande, bison flytter løbende efterhånden som de spiser. Hunnerne, eller køer, bly familie grupper. Bulls forblive ensom eller i små grupper for det meste af året, men genindtræde i gruppen i parringssæsonen.

Bison er tilpasset de ekstreme vejrforhold i Great Plains, fra sommervarme til vinterkulden og snestorme. Om vinteren kan bison grave gennem dyb sne med deres hoveder for at nå vegetationen nedenfor.

Bison ofte gnide, roll og svælge. Vælte sig skaber en underkop-lignende depression i jorden kaldes en wallow. Dette var engang et fælles træk for sletterne; Normalt disse vælter sig er støv skåle uden vegetation.
Reproduktion

Tyre og køer ikke blande indtil yngletiden. Dominerende tyre "tendens" til køer, efter koen rundt, indtil koen vælger at parre sig. I denne periode, tyren blokerer koens vision, så hun ikke kan se andre konkurrerende tyre og bælge på mænd stræber efter koens opmærksomhed.

Parringssæsonen: Juni-september peak aktivitet i juli og august
Drægtighed: 270-285 dage. Calf er født i april-maj.
Kuldstørrelse: 1 kalv

Grundlæggende fakta om Black Bears
Den amerikanske sortbjørn er den mindste af de tre bjørne arter, der findes i Nordamerika, og findes kun i Nordamerika. Sorte bjørne har korte, ikke-tilbagetrækkelige kløer, der giver dem en fremragende træ-klatring evne.

Sort bjørn pels er normalt en ensartet farve, bortset fra en brun snude og lyse aftegninger, der undertiden vises på deres kister. Eastern populationer er normalt sort i farve, mens vestlige populationer viser ofte brun, kanel og blond farve foruden sort. Sorte bjørne med hvid-blålig pels er kendt som Kermode (Gletscher) bjørne og disse unikke farve faser findes kun i kystnære British Columbia, Canada.
diæt

Amerikanske sorte bjørne er altædende: planter, frugter, nødder, insekter, honning, laks, små pattedyr og ådsler. I de nordlige regioner, de spiser gydende laks.
Sorte bjørne vil også lejlighedsvis dræbe ung hjort eller elg kalve.
Befolkning

Det anslås, at der er mindst 600.000 sorte bjørne i Nordamerika. I USA er der skønnes at være over 300.000 individer. Men Louisiana sortbjørn (Ursus americanus luteolu) og Florida sort bjørn (Ursus americanus floridanus) er unikke underarter med små befolkninger. Louisiana sortbjørn er føderalt opført som en truet art og Florida sortbjørn anslås til nummer 3.000.
Range

Den amerikanske sorte bjørn er fordelt over hele Nordamerika, fra Canada til Mexico og i mindst 40 stater i USA De historisk besat næsten alle de skovklædte områder i Nordamerika, men i USA er de nu begrænset til de skovområder mindre tæt besat af mennesker. I Canada, sorte bjørne stadig bebor de fleste af deres historiske interval bortset fra de intensivt dyrkede områder i de centrale sletter. I Mexico blev sortbjørne menes at have beboet de bjergrige områder i de nordlige stater, men er nu begrænset til nogle få rest populationer.
Behavior