Derniers visiteurs de valentinlemoine

valentinlemoine

valentinlemoine

Visiteurs

85 visiteurs depuis 20.01.2015

Vie amoureuse

Je ne le dévoile pas

A propos de moi

Ovelles de Bighorn van ser una vegada generalitzada a tot l'oest d'Amèrica del Nord. En la dècada de 1920, el borrego cimarrón es van eliminar de Washington, Oregon, Texas, Dakota del Nord, Dakota del Sud, Nebraska, i part de Mèxic. Avui dia, les poblacions s'han restablert a través del trasplantament ovelles de poblacions saludables en llocs vacants. comportament Ovelles de Bighorn viuen en rajades o bandes d'aproximadament 5 a 15 ovelles, xais, poltres d'un any, i els nens de dos anys. Grups de mascles són molt més petits, en general de numeració 2-5. A l'hivern, els ramats d'ovelles s'uneixen per crear bandes de fins a 100 animals.
Commentaires
Login
valentinlemoine 20.01.2015 à 14:22
ABC de les ovelles de Bighorn
El borrego cimarrón (Ovis canadensis) són una de les dues espècies d'ovelles de muntanya a Amèrica del Nord. S'estenen en color de marró clar a grisenc o marró fosc, i tenen una gropa blanca i revestiment a l'esquena de les quatre potes. El borrego cimarrón rep el seu nom dels grans banyes, corbats en els homes, o moltons. Ells són llegendaris per la seva habilitat per enfilar-se, zones rocoses de les muntanyes altes i empinades.
dieta

http://www.fash.fr/
http://www.fash.fr/a-propos/
http://www.fash.fr/adopteunmec/
http://www.fash.fr/amour-a-distance/
http://www.fash.fr/articles-couple/
http://www.fash.fr/articles-couple/comment-faire-lamour-sexe/
http://www.fash.fr/articles-couple/recuperer-son-ex/
http://www.fash.fr/articles-couple/regime-comment-maigrir/
http://www.fash.fr/articles-femmes/
http://www.fash.fr/articles-femmes/attirer-draguer-seduire/
http://www.fash.fr/articles-femmes/la-relation-amoureuse/
http://www.fash.fr/articles-femmes/psychologie-masculine/
http://www.fash.fr/articles-hommes/
http://www.fash.fr/articles-hommes/attirer-et-seduire/
http://www.fash.fr/articles-hommes/psychologie-feminine/
http://www.fash.fr/articles-hommes/relation-durable/
http://www.fash.fr/avez-vous-besoin-daimer-pour-faire-lamour/
http://www.fash.fr/baise-comment-bien-baiser/
http://www.fash.fr/ce-que-veulent-les-femmes-chez-un-homme/
http://www.fash.fr/ce-que-veulent-les-femmes/

Ovelles de Bighorn mengen aliments diferents depenent de la temporada. Durant l'estiu, que subsisteixen amb gramínies o joncs. Durant l'hivern es mengen més plantes llenyoses, com el salze, la sàlvia i el raspall de conill. Borrego cimarrón mengen plantes amb arbustos com el desert de grèvol i cactus del desert.
població

ABC de Bison
Milions de bisons vegada tronar a través d'Amèrica del Nord. Aquests animals enormes, que es caracteritzen per les seves llargues, abrics marrons lanudas, tenen problemes de visió, però l'audiència aguda i un excel·lent sentit de l'olfacte.

Històricament, el bisó americà va jugar un paper essencial en la formació de l'ecologia de les Grans Planes. Ells s'alimenten en gran mesura de les pastures nadius i pertorben el sòl amb les seves peülles, permetent que moltes espècies de plantes i animals que floreixin. Gossos de la prada prefereixen àrees pasturades pel bisó on l'herba és curt perquè puguin mantenir un lloc d'observació per als depredadors famolencs, i els llops una vegada van confiar en ramats de bisons com a font principal d'aliment. Avui en dia, bisons salvatges estan fent una petita remuntada en uns pocs llocs dispersos, però que necessiten més espai per moure.
dieta

Bison menjar principalment pastures i joncs.
població

Sabies?

http://www.fash.fr/ce-que-veulent-les-hommes/
http://www.fash.fr/cest-quoi-lamour/
http://www.fash.fr/combien-de-fois-faites-vous-lamour-par-mois/
http://www.fash.fr/comment-aborder-un-homme/
http://www.fash.fr/comment-aborder-une-fille/
http://www.fash.fr/comment-attirer-un-homme/
http://www.fash.fr/comment-avoir-confiance-en-soi/
http://www.fash.fr/comment-devenir-un-tombeur-de-femmes/
http://www.fash.fr/comment-draguer-un-mec/
http://www.fash.fr/comment-draguer-une-fille/
http://www.fash.fr/comment-embrasser-une-fille/
http://www.fash.fr/comment-etre-belle-je-suis-moche/
http://www.fash.fr/comment-faire-craquer-un-homme/
http://www.fash.fr/comment-faire-lamour-a-un-homme-la-premiere-fois/
http://www.fash.fr/comment-faire-lamour-a-un-homme/
http://www.fash.fr/comment-faire-lamour-a-une-femme/
http://www.fash.fr/comment-faire-lamour-a-une-fille/
http://www.fash.fr/comment-faire-lamour-sans-ejaculer/
http://www.fash.fr/comment-faire-lamour/
http://www.fash.fr/comment-faire-rever-une-femme/
http://www.fash.fr/comment-faire-une-sodomie/
http://www.fash.fr/comment-garder-son-homme/
http://www.fash.fr/comment-maigrir/
http://www.fash.fr/comment-oublier-son-ex/
http://www.fash.fr/comment-reconnaitre-un-homme-amoureux/
http://www.fash.fr/comment-reconquerir-son-ex-femme/
http://www.fash.fr/comment-recuperer-son-ex-copain/
http://www.fash.fr/comment-recuperer-son-ex/
http://www.fash.fr/comment-rendre-un-homme-amoureux/
http://www.fash.fr/comment-rendre-un-homme-jaloux/
http://www.fash.fr/comment-rendre-une-femme-amoureuse/
http://www.fash.fr/comment-savoir-si-elle-maime/
http://www.fash.fr/comment-savoir-sil-maime/
http://www.fash.fr/comment-seduire-un-homme/
http://www.fash.fr/comment-seduire-une-femme/
http://www.fash.fr/comment-seduire-une-fille-au-telephone/
http://www.fash.fr/comment-trouver-lamour/
http://www.fash.fr/comprendre-les-femmes/
http://www.fash.fr/cul/
http://www.fash.fr/cunnilingus/
http://www.fash.fr/facebook/
http://www.fash.fr/fellation/
http://www.fash.fr/femme-cougar/
http://www.fash.fr/femme-nulle-au-lit/

http://www.fash.fr/regime-100-naturel/
http://www.fash.fr/relation-amoureuse/
http://www.fash.fr/rupture-amoureuse/
http://www.fash.fr/sondage-comment-imaginez-vous-vos-futurs-relations-avec-les-filles/
http://www.fash.fr/sondage-quest-ce-qui-vous-attire-chez-un-homme/
http://www.fash.fr/techniques-pour-seduire-un-homme/
http://www.fash.fr/258-conseils-pour-garder-un-homme-grace-au-sexe/
http://www.fash.fr/267-conseils-pour-devenir-le-meilleur-coup-de-sa-vie/

Els senders tallats pels animals com els bisons i cérvols en les seves migracions estacionals van formar alguns dels camins més antics traçables al wildnerness americana, i van ser seguides pels nadius americans, els exploradors i pioners.

S'estima que uns 20 a 30 milions de bisons, una vegada van dominar el paisatge dels Apalatxes d'Amèrica del Nord a les Muntanyes Rocalloses, des de la costa del Golf d'Alaska. La pèrdua d'hàbitat i el tir no regulat reduir la població a només 1091 per 1889. Avui, bisó aproximadament 500.000 viuen a Amèrica del Nord. No obstant això, la majoria d'aquests són el bisó salvatge pur, però s'han de raça creuada amb el bestiar en el passat, i són semi-domesticat després d'haver estat criats com a bestiar durant moltes generacions en els ranxos. Menys de 30.000 bisons salvatges estan en rajades de conservació i menys de 5.000 són sense barrar i lliure de malaltia.
Rang i Hàbitat

Encara bisó una vegada van habitar en gran part d'Amèrica del Nord, avui són "ecològicament extint" com una espècie silvestre en la major part de la seva àrea de distribució històrica, a excepció d'alguns parcs nacionals i altres àrees petites de vida silvestre. Parc Nacional de Yellowstone té la població més gran de planes salvatges de bisons (uns 4.000), i el Parc Nacional Wood Buffalo té la major població de bisons salvatges (uns 10.000). Amb l'ajuda dels defensors, dos petits ramats de pur, salvatge bisó de Yellowstone van ser reintroduïts recentment a reserves Indígenes Fort Peck i Fort Belknap.
comportament

Sabies?
http://www.fash.fr/jalousie/
http://www.fash.fr/je-taime-game-over/
http://www.fash.fr/les-plus-belles-femmes-du-monde/
http://www.fash.fr/les-positions-preferees-des-hommes-sondage/
http://www.fash.fr/les-secrets-dun-homme-seduisant/
http://www.fash.fr/les-signes-et-gestes-dune-femme-amoureuse/
http://www.fash.fr/manque-de-confiance-en-soi/
http://www.fash.fr/meetic/
http://www.fash.fr/mentions-legales/
http://www.fash.fr/partenariats/
http://www.fash.fr/plantes-et-aliments-aphrodisiaques-naturels/
http://www.fash.fr/pourquoi-les-femmes-aiment-les-bad-boys/
http://www.fash.fr/pourquoi-les-hommes-trompent-leur-femme/
http://www.fash.fr/preservatif/
Gruixuda pell d'un bisó ofereix una gran protecció contra els elements aspres de les planes americanes. El seu abric d'hivern és tan gruixuda i ben aïllat que la neu pot cobrir les seves parts posteriors sense la fusió.

Conegut per itinerància grans distàncies, el bisó es mouen contínuament, ja que menjar. Les femelles, o vaques, diverses famílies de plom. Bulls romanen solitàries o en petits grups per a la major part de l'any, però reincorporar-se al grup durant la temporada d'aparellament.

Bison s'adapten a les condicions climàtiques extremes de les Grans Planes, de la calor de l'estiu a l'hivern fred i ventades. A l'hivern, el bisó pot cavar a través de neu profunda amb els seus caps per arribar a la vegetació sota.

Bison sovint fregar, rotllo i rebolcar. Wallowing crea una depressió com un platet a la terra anomenat rebolcar. Aquesta vegada va ser una característica comuna dels plans; en general aquests rebolcadors són bols de pols sense cap vegetació.
reproducció

Bous i vaques no es barregen fins a la temporada de cria. Bous dominants "tendeixen" a les vaques, arran de la vaca voltant fins que la vaca tria per aparellar-se. Durant aquest període, els blocs de toros La visió de la vaca perquè no vegin altres bous de la competència, i plecs als mascles que lluiten per l'atenció de la vaca.

Temporada d'aparellament: juny-setembre, l'activitat màxima al juliol-agost
Gestació: 270-285 dies. Vedell neix abril-maig.
Mida de la ventrada: 1 vedell

Dades bàsiques sobre els óssos negres
L'ós negre americà és la més petita de les tres espècies d'óssos que es troben a Amèrica del Nord, i es troba només a Amèrica del Nord. Els óssos negres tenen urpes curtes, no retràctils que els donen una excel·lent capacitat d'escalada arbre.

Negre de pell d'ós és generalment un color uniforme, excepte per un morrió i marrons clars marques que solen aparèixer al pit. Poblacions de l'Est són generalment de color negre mentre que les poblacions occidentals sovint mostren marró, canyella, i la coloració rossa més de negre. Els óssos negres amb pelatge de color blanc blavós es coneixen com Kermode (glaceres) óssos i aquestes fases úniques de colors només es troben a la costa de Columbia Britànica, Canadà.
dieta

Óssos negres americans són omnívors: plantes, fruites, nous, insectes, mel, salmó, petits mamífers i carronya. A les regions del nord, mengen salmó fresa.
Els óssos negres seran també de tant en tant matar cérvols joves o vedells ants.
població

S'estima que hi ha almenys 600.000 óssos negres a Amèrica del Nord. Als Estats Units, s'estima que serà de més de 300.000 persones. No obstant això, el Louisiana ós negre (Ursus americanus luteolu) i Florida ós negre (Ursus americanus floridanus) són subespècies úniques amb poblacions petites. L'ós negre de Louisiana és a la llista federal d'espècies amenaçades i l'ós negre de Florida està estimada en 3.000.
abast

L'ós negre americà es distribueix a través d'Amèrica del Nord, des de Canadà fins a Mèxic i en almenys 40 estats als EUA Ells històricament van ocupar gairebé totes les regions boscoses d'Amèrica del Nord, però als EUA que ara estan restringits a les zones menys densament boscoses ocupat per éssers humans. A Canadà, els óssos negres encara habiten la major part de la seva àrea de distribució històrica a excepció de les zones d'agricultura intensiva de les planes centrals. A Mèxic, es pensava que els óssos negres que han habitat les regions muntanyoses dels estats del nord, però ara es limiten a unes poques poblacions romanents.
comportament

Els óssos negres són molt adaptables i mostren una gran variació en els tipus d'hàbitats, tot i que es troben principalment en les zones forestals amb vegetació del sòl de gruix i una abundància de fruites, fruits secs, i la vegetació. A les zones del nord, que es poden trobar a la tundra, i que de vegades es farratge en els camps i prades.

Els óssos negres tendeixen a ser animals solitaris, amb l'excepció de les mares i cadells. Els óssos generalment s'alimenten sols, però es toleren entre si i farratge en grups si hi ha una abundància d'aliments en una àrea.

La majoria dels óssos negres hivernen en funció de les condicions climàtiques i la disponibilitat d'aliments locals durant els mesos d'hivern. A les regions on hi ha una disponibilitat constant d'aliments i un clima més càlid durant tot l'hivern, els óssos no poden hibernar en absolut, o fer-ho per un temps molt breu. Les femelles donen a llum i en general romanen definien durant tot l'hivern, però els mascles i femelles sense joves poden deixar els seus caus de tant en tant durant els mesos d'hivern.
reproducció

L'aparellament: Estiu.
Gestació: 63-70 dies.
Mida de la llitera: 1-6 cadells; 2 cadells són els més comuns.
Cadells romanen amb la mare durant un any i mig o més, tot i que són deslletats als 6-8 mesos d'edat. Les femelles només es reprodueixen cada dos anys (o més). Si el jove encuny per alguna raó, la femella pot reproduir de nou després de només un any.


A principis del segle XIX, hi havia entre 1,5 milions a dos milions de borrego cimarrón a Amèrica del Nord. Avui dia, hi ha menys de 70.000.
abast

Ovelles de Bighorn van ser una vegada generalitzada a tot l'oest d'Amèrica del Nord. En la dècada de 1920, el borrego cimarrón es van eliminar de Washington, Oregon, Texas, Dakota del Nord, Dakota del Sud, Nebraska, i part de Mèxic. Avui dia, les poblacions s'han restablert a través del trasplantament ovelles de poblacions saludables en llocs vacants.
comportament

Ovelles de Bighorn viuen en rajades o bandes d'aproximadament 5 a 15 ovelles, xais, poltres d'un any, i els nens de dos anys. Grups de mascles són molt més petits, en general de numeració 2-5. A l'hivern, els ramats d'ovelles s'uneixen per crear bandes de fins a 100 animals.

A la tardor, els moltons competeixen per les ovelles per tenir concursos empalmen. Ells cobren entre si a velocitats de més de 20 mph, els seus fronts s'estavellen amb una esquerda que pot ser escoltat més d'una milla de distància. Aquestes batalles poden durar fins a 24 hores.

reproducció
Temporada d'aparellament: novembre i desembre.
Gestació: 5-6 mesos.
Offspring: 1 be.

Els bens neixen amb un suau llana, abrics, de color clar i petites hornbuds. Dins d'un dia, un be pot caminar i pujar igual que la seva mare. Un xai es quedarà amb la seva mare durant el primer any de la seva vida.
amenaces

La caça, la pèrdua dels aliments des del pasturatge de bestiar i la malaltia del bestiar domèstic han devastat poblacions de borrego cimarrón. Mentre que el bestiar no és tant una amenaça com en el passat, la pèrdua d'hàbitat pel desenvolupament és una amenaça creixent. Normalment, els depredadors com els lleons de muntanya, llops, linxs, coiots i àguiles reals no representen una amenaça per al borrego cimarrón. No obstant això, en les zones on el bestiar oví són baixos, la mort d'una ovella d'un depredador natural pot ser un risc per a la població més gran.

Gairebé un terç de les poblacions de borrego cimarrón de Califòrnia han desaparegut en l'últim segle. Aquestes pèrdues s'han produït principalment en elevacions més baixes, on l'augment de la temperatura i les disminucions en les precipitacions han reduït la quantitat de vegetació disponible per forrajeo i les deus d'aigua dolça dels quals depenen per a l'aigua. Més poblacions de borrego cimarrón poden estar en risc ja que el clima sud-oest segueix sent cada vegada més calent i sec.
Raons per a l'esperança

La població de borregos peninsulars va tocar un mínim d'uns 280 animals en 1996. Des de llavors, gràcies en gran part a la seva inclusió en la llista d'espècies en perill d'extinció federal, el seu nombre ha augmentat a aproximadament 600 ofrena esperem que aquest muntanyenc àgil no ho farà caure pel precipici.