Derniers visiteurs de chimalta

chimalta

chimalta

Visiteurs

14 visiteurs depuis 20.01.2015

Vie amoureuse

Je ne le dévoile pas

A propos de moi

Basic Tények Bighorn Sheep Bighorn juh (Ovis canadensis) az egyik két faj a hegyi juh Észak-Amerikában. Ezek színe a világos barna szürkés vagy sötét barna, és van egy fehér far és a bélés a hátán mind a négy lába. Bighorn juhok nevüket a nagy, görbe szarvak a hímek, vagy kost. Ezek a legendás, hogy képesek felmászni a magas, meredek, sziklás hegyvidéki területeken. diéta A leggyakoribb vadmacska Észak-Amerikában, a hiúz is kapta a nevét, rövid, rövidre vágott farok. Ezek közepes méretű macska és egy kicsit kisebb, de hasonló megjelenésű unokatestvére, a hiúz. A kabátok változik a színe a bézs és a barna szőrzet foltos vagy bélelt jelölések sötétbarna vagy fekete. diéta Bobcats elsősorban vadászni és az üregi nyúl. Bobcats is ismert, hogy enni rágcsálók, madarak, denevérek és még felnőtt szarvast, amely általában fogyasztanak a téli hónapokban, valamint a bárány, baromfi és a fiatal sertések, amikor a tanya közelében. népesség Körülbelül 725.000, hogy 1.020.000 Bobcats továbbra is a vadonban. tartomány Bobcats egykor találtak nagy részében Észak-Amerikában Észak-Mexikótól Dél-Kanadában. A korai 1900-as évek közepéig, hiúz populáció számos középnyugati és keleti állam az Egyesült Államok megtizedelték a megnövekedett értéke a bundája. Ugyanakkor a nemzetközi törvények kezdte védeni a világ pöttyös macskák az 1970-es, és a lakosság visszaállt azóta. Ma populációk stabilak sok észak-államok és a újraéledőben sokan mások. viselkedés Bobcat élőhely széles skálán mozog, az erdők és hegyvidéki területeken a félsivatagok és ecset földet. A élőhelye a sűrű növényzet és rengeteg ragadozó ideális. Bobcats kiváló vadászok, követés ragadozó lopakodás és a türelem, majd készítse el az ételeket egy nagy ugrás. Általában magányos és területi állatok, nők soha nem osztjuk területén egymással. Férfi területek, azonban általában átfedik egymást. Területükön létesített illata jelzések és a terület mérete rendkívül változatosak - általában 25-30 négyzet mérföld a hímek és körülbelül öt négyzet mérföld a nőknél. Dens: Minden Bobcat lehet több barlangokba, az egyik fő den és számos kiegészítő barlangokba, a saját területén. Fő den: Általában a barlangban, vagy a rock menedéket, de lehet egy üreges log, kidőlt fa, vagy más védett helyen. (Más néven a szülés den) Kiegészítő barlangokba: Található kevéssé látogatott részei a hazai tartományban, és gyakran ecsettel cölöpök, a rock szegélyek vagy tuskók. Ezek is nevezik menedéket barlangokba. reprodukció Párzási: tél végén, de egész évben lehetőség van. A terhességi: 50- 70 nap. Cicák általában körül született kora tavasszal. Alomszám: 1-6 kölyök. A kiscicák kezdeni eszik szilárd ételt körülbelül két hónap, és kezdődik a tanulás vadászni 5 hónaposan. Amikor ezek között 8 és 11 hónap, a cica kilakoltatták anyjuk területén. fenyegetések Mexikóban, Bobcats ellen büntetőeljárást indítanak, mint a birka a ragadozók és gyakran megölte a gazdák. Ők még mindig vadásznak és csapdába prémjükért egész leginkább a tartományban. Az élőhelyek pusztulása és az egyre növekvő emberi népesség korlátozzák a tartományok. Milyen Defenders csinál, hogy segítsen 2004-től kezdődően, Defenders együttműködést kötött a New Jersey Department of Environmental Protection, Division of Fish and Wildlife követni, elfog, és gallér Bobcats a New Jersey államban annak érdekében, hogy meghatározzák a mozgásuk, és amely az élőhelyek fontos a túléléshez. Ez az értékes adat segít biológusok hozzon létre egy védelmi és kezelési stratégia, amelynek középpontjában a megőrzése a legfontosabb Bobcat élőhely. Basic Tények Arctic Rókák Élni egy ilyen hideg helyen, Arctic rókák több kiigazításokat, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy túlélje. A kerek, tömör testek minimalizálják felület, amely ki van téve, hogy a hideg levegő. A pofáját, füle, és a lábak rövidek, amely szintén konzerválja hőt. Természetesen a meghatározó jellemzője a sarki róka az ő mély, sűrű szőrzet, amely lehetővé teszi számukra, hogy következetes fenntartása testhőmérséklet. Arctic rókák is sűrű szőrzet a saját mancsát, amely lehetővé teszi számukra, hogy járni mind a hó és a jég. diéta Lemmings az alapvető élelmiszerek esetében Arctic rókák. Ezek azonban meglehetősen opportunista, és enni, amit a rendelkezésre arra a fagyott tundra, még ha ez azt jelenti, öblítő ételmaradékokat más ragadozók, mint a jegesmedvék! népesség Sarki róka populációk között mozog a százezres, de ingadozik a rendelkezésre álló lemming lakosság. tartomány Tudtad-e? Arctic rókák változtatni a színét a szőr az évszakok. Télen fehér vagy keverék a hó, míg a nyáron változhat barnára! A sarki róka megtalálható az egész sarkvidéki tundra, a Alaszka, Kanada, Grönland, Oroszország, Norvégia, Skandinávia, és még Izlandon, ahol ez az egyetlen őshonos szárazföldi emlős. viselkedés A tundra nem könnyű hely, ahol élnek. Ez kopár, sziklás, és nem sok növényzet. Arctic rókák rendkívül jól illeszkednek a frigid otthonokban, és biztosította a rést, ahol ők teszik ki a legtöbbet szinte bármilyen helyzetben. Az egyik leginkább egyedi és érdekes viselkedést sarkvidéki róka, hogyan vadásznak. Nekik van hihetetlen tárgyaláson, segített a széles, előre néző fülek, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy keresse meg a pontos helyét a zsákmányt a hó alatt. Amikor a sarki róka meghallja a következő étkezés alatt a hó-pack, akkor ugrik a levegőbe, és lecsap, áttörve a hóréteg jobbra a zsákmányt alatt. reprodukció Párzási időszaka Arctic rókák általában tart szeptember elején a május elején. Alom általában 5-9 kölykök, de sokkal nagyobb almot nem ritkák. Arctic rókák általában társ az élet, és mind az anya és az apa segítsen felhívni a kölykök. Bighorn juhok enni a különböző élelmiszerek, évszaktól függően. A nyár folyamán, akkor is fennáll a gyep vagy sás. A téli esznek többet fás növények, mint a fűzfa, zsálya és nyúl ecsettel. Desert Bighorn juhok eszik bozótos növények, mint a sivatagban magyal és a sivatagi kaktusz. népesség Basic Tények Bison Millió bölény egyszer mennydörögte egész Észak-Amerikában. Ezek a hatalmas állatok, jellemzője a hosszú, bozontos barna kabátot, gyenge látás, de az akut tárgyaláson, és kiváló szaglása. Történelmileg, az amerikai bölények lényeges szerepet játszott alakításában az ökológia a Great Plains. Legelnek erősen a natív fű és zavarja a talajt a pata, így számos növény- és állatfaj virágzását. Prérikutyák inkább területeken legeltetett bölény, ahol a fű rövid, így tudnak figyelni kell az éhes ragadozók, és a farkasok egyszer támaszkodott bölény csordák egyik fő táplálékforrás. Ma, a vadon élő bölények így egy kis comeback néhány szétszórt helyeken, de szükségük van több hely barangolni. diéta Bison elsősorban enni füvek és sások. népesség Tudtad-e? A pályák faragott állatok, mint a bölények és szarvasok azok szezonális migráció alakult néhány legkorábbi visszavezethető utak az amerikai wildnerness, és követték az amerikai őslakosok, felfedezők és úttörője. A becslések szerint 20-30.000.000 bölények uraltak az észak-amerikai táj a Appalachians a Sziklás-hegység, a Gulf Coast to Alaska. Élőhely elvesztése és szabályozatlan felvételi csökken a népesség, hogy csak 1091 által 1889 Ma mintegy 500.000 bölény él szerte Észak-Amerikában. Azonban a legtöbb ilyen nem tiszta vad bölény, de már félvér szarvasmarha a múltban, és félig háziasított, miután felmerült a haszonállatok több generáció a tanyákon. Kevesebb, mint 30.000 vad bölény a konzervatív állományok és kevesebb, mint 5000 olyan unfenced és mentesek a betegségtől. Range & Habitat Bár bölény egyszer járták nagy részén Észak-Amerikában, ma már "ökológiailag kihalt", mint a vadon élő fajok nagy részében a történelmi tartományban, kivéve néhány nemzeti parkok és egyéb apró természeti területek. Yellowstone Nemzeti Park a legnépesebb vadon síkságon bölények (4000), és a Wood Buffalo Nemzeti Park a legnépesebb vadon élő fa bölény (10.000). Segítséggel Defenders, két kis állományok a tiszta, vad Yellowstone bölény nemrégiben vissza nem Fort Peck és Fort Belknap indián rezervátumok. viselkedés Tudtad-e? A Bölény vastag bundájuk remek védelmet a zord elemei az amerikai síkságon. A téli bundája olyan vastag, jól szigetelt, hogy hó is kiterjed hátukon olvadás nélkül. Ismert roaming nagy távolságok, bölény folyamatosan mozogni esznek. A nőstények, vagy a tehenek, ólom családi csoportok. Bulls marad magányos vagy kis csoportokban a legtöbb évben, de csatlakozzon a csoporthoz nász idején. Bison jól illeszkednek a szélsőséges időjárási körülmények az Alföld, a nyári melegben a téli hideg és a viharnak. Télen, a bölény lehet ásni a mély hóban a fejüket, hogy elérjük a vegetáció alatti. Bison gyakran dörzsöli, roll és heverjen. Tobzódó létrehoz egy csészealj, mint a depresszió, a földön úgynevezett gázol. Ez volt egyszer egy közös jellemzője a síkságon; Általában ezek a pocsolyát a por tál nélkül növényzet. reprodukció Bikák és tehenek nem vegyülnek, amíg költési időszakban. Domináns bikák "hajlamosak" a tehenek, miután a tehén körül, amíg a tehén dönt a párzásra. Ebben az időszakban, a bika blokkok a tehén elképzelés, hogy ő nem lát más konkurens bikák, és harmonika a férfiak törekszik a tehén figyelmét. Párzási: június-szeptember, csúcsaktivitás július-augusztusban A terhességi: 270-285 nap. Borjú született: április-május. Litter mérete: 1 borjú Basic Tények Black Bears Az amerikai fekete medve a legkisebb a három medve fajt találtak Észak-Amerikában, és már csak Észak-Amerikában. Fekete medvék rövid, nem visszahúzható karmok, hogy adjon nekik egy kiváló fa hegymászó képességét. Fekete medve bundája általában egy egységes színű, kivéve a barna pofa és világos jegyek, hogy néha úgy tűnik, a mellüket. Keleti népek általában fekete színű, míg a nyugati populációk gyakran mutatnak barna, fahéj, és a szőke színezete mellett fekete. Fekete medvék, fehér-kékes prémet néven Kermode (gleccser) medvék és ezek a különleges színű fázisok csak találtak a part menti British Columbia, Kanada. diéta Amerikai fekete medvék mindenevők: növények, gyümölcsök, diófélék, rovarok, méz, lazac, kisemlősök és a dög. Az északi régiókban, esznek ívási lazac. Fekete medvék is időnként megölni a fiatal szarvas vagy jávorszarvas borjú. népesség A becslések szerint van legalább 600.000 fekete medve Észak-Amerikában. Az Egyesült Államokban, a becslések szerint több mint 300.000 személy. Ugyanakkor a Louisiana fekete medve (Ursus americanus luteolu) és a Florida fekete medve (Ursus americanus floridanus) egyedi alfaja kis populációkban. A Louisiana fekete medve szövetségi szerepel a veszélyeztetett fajok és a floridai fekete medve a becslések szerint több 3000. tartomány Az amerikai fekete medve eloszlik Észak-Amerikában, Kanadából Mexikóba, és legalább 40 állam az USA-ban Ők történelmileg elfoglalta szinte az összes erdős régiókban Észak-Amerikában, de az USA-ban ők most korlátozódik az erdős területek kevésbé sűrűn által elfoglalt emberek. Kanadában, a fekete medvék még mindig itt él a legtöbb a történelmi tartomány kivételével az intenzíven művelt területeken a központi síkságon. Mexikóban, fekete medve is gondoltam, hogy lakott hegyvidéki régiók az északi államokban, de most csak egy pár maradék populációk. viselkedés Fekete medvék rendkívül alkalmazkodó és mutat egy nagyon változik élőhelytípusok, bár ezek elsősorban található erdős területek, vastag aljnövényzetről és rengeteg gyümölcsöt, diót, és a növényzet. Az északi területeken, ezek megtalálhatók a tundrán, és néha takarmány mezők vagy rétek. Fekete medvék általában magányos állatok, kivéve az anyák és a kölykeit. A medvék általában takarmány egyedül, de tűr egymással és takarmány csoportok, ha van bőséges étel- az egyik területen. A legtöbb fekete medvék Hibernate függ a helyi időjárási viszonyokat és az élelmiszerek elérhetőségének a téli hónapokban. Azokban a régiókban, ahol van egy egységes élelmiszer-ellátás és a melegebb időjárás egész télen, medvék nem hibernálni vagy egyáltalán erre egy nagyon rövid idő alatt. A nőstények szülni, és rendszerint nem denned egész télen, de a hímek és a nőstények nem fiatal hagyhatják barlangokba időről időre a téli hónapokban. reprodukció Párzási: Nyári. A terhességi: 63-70 nap. Litter Méret: 1-6 kölykeit; 2 kölykök leggyakoribb. Cubs továbbra is az anyja a másfél év vagy több, annak ellenére, hogy már elválasztották a 6-8 hónapos korban. A nőstények csak szaporodnak minden második évben (vagy több). Ha a fiatal die valamilyen okból, a női reprodukálni ismét egy év után. Elején a tizenkilencedik század között volt 1,5 millió kétmillió bighorn juh Észak-Amerikában. Ma már kevesebb, mint 70.000. tartomány Bighorn juhok egykor elterjedt az egész nyugati Észak-Amerikában. Az 1920-as, bighorn juh eltávolították Washington, Oregon, Texas, Észak-Dakota, Dél-Dakota, Nebraska, és része Mexikóban. Ma, a lakosságnak helyreállították a kiültetés juhokat a lakosság egészségének a megüresedett helyekre. viselkedés Bighorn juh él állományok vagy sávok körülbelül 5-15 anyajuh, bárány, egynyaras, és két évesek. Csoportokban a férfiak sokkal kisebb, általában számozás kettő-öt. Télen az anyajuh állományok csatlakozni létrehozni zenekarok a több mint 100 állat. Az ősszel, a kosok versenyeznek anyajuhok azzal, döfés versenyek. Ők fel egymásnak sebességgel több mint 20 mph, a homlokukra összeomlik egy repedés, hogy lehet hallani több mint egy mérföldnyire. Ezek a csaták tarthat, amíg 24 óra. reprodukció Párzási: novemberben és decemberben. A terhességi: 5-6 hónap. Utódok: 1 bárány. A bárányok születtek egy puha, gyapjas, világos színű kabátot és a kis hornbuds. Egy napon belül, a bárány tud járni és mászni, valamint az anya. A bárány marad az anyja mellett az első életév folyamán. fenyegetések Vadászat, elvesztése ételt állatállomány legeltetése, a betegség hazai állatállomány már elpusztult Vastagszarvú juhállományokkal. Míg az állatállomány nem olyan nagy veszélyt, mint a múltban, az élőhelyek elvesztése a fejlesztési egyre nagyobb a veszélye. Normális esetben, ragadozók, mint a hegyi oroszlán, farkas, Bobcats, prérifarkasok és a szirti sas nem jelentenek veszélyt a Bighorn juhok. Ugyanakkor azokon a területeken, ahol a juh- lakosság alacsony, a halál egy juhot természetes ragadozó lehet egy kockázatot a nagyobb népesség. Közel egyharmada a kaliforniai populációi sivatagban bighorn juh halt meg a múlt században. Ezek veszteség következett be, elsősorban az alacsonyabb magasságokban, ahol a hőmérséklet emelkedése és csökkenése csapadék már csökkentette a növényzet rendelkezésre táplálkozó és édesvízi források függnek a víz. Több populációi sivatagban bighorn juh veszélyben lehet, mint a délnyugati klíma továbbra is egyre forróbb és szárazabb. Okok Hope A lakosság félsziget Bighorns megüt egy alacsony, körülbelül 280 állat 1996 Azóta, köszönhetően nagy részben, hogy bevonják őket a szövetségi veszélyeztetett fajok listáját, számuk növekedett mintegy 600 áldozatot remélem, hogy ez a fürge hegyi lakója nem fogja leesik a szakadékba.
Commentaires
Login
chimalta
chimalta 12.09.2017 à 13:44
Basic Tények Bighorn Sheep
Bighorn juh (Ovis canadensis) az egyik két faj a hegyi juh Észak-Amerikában. Ezek színe a világos barna szürkés vagy sötét barna, és van egy fehér far és a bélés a hátán mind a négy lába. Bighorn juhok nevüket a nagy, görbe szarvak a hímek, vagy kost. Ezek a legendás, hogy képesek felmászni a magas, meredek, sziklás hegyvidéki területeken.
diéta

A leggyakoribb vadmacska Észak-Amerikában, a hiúz is kapta a nevét, rövid, rövidre vágott farok. Ezek közepes méretű macska és egy kicsit kisebb, de hasonló megjelenésű unokatestvére, a hiúz. A kabátok változik a színe a bézs és a barna szőrzet foltos vagy bélelt jelölések sötétbarna vagy fekete.
diéta

Bobcats elsősorban vadászni és az üregi nyúl.

Bobcats is ismert, hogy enni rágcsálók, madarak, denevérek és még
felnőtt szarvast, amely általában fogyasztanak a téli hónapokban, valamint a bárány, baromfi és a fiatal sertések, amikor a tanya közelében.
népesség

Körülbelül 725.000, hogy 1.020.000 Bobcats továbbra is a vadonban.
tartomány

Bobcats egykor találtak nagy részében Észak-Amerikában Észak-Mexikótól Dél-Kanadában. A korai 1900-as évek közepéig, hiúz populáció számos középnyugati és keleti állam az Egyesült Államok megtizedelték a megnövekedett értéke a bundája. Ugyanakkor a nemzetközi törvények kezdte védeni a világ pöttyös macskák az 1970-es, és a lakosság visszaállt azóta. Ma populációk stabilak sok észak-államok és a újraéledőben sokan mások.
viselkedés

Bobcat élőhely széles skálán mozog, az erdők és hegyvidéki területeken a félsivatagok és ecset földet. A élőhelye a sűrű növényzet és rengeteg ragadozó ideális. Bobcats kiváló vadászok, követés ragadozó lopakodás és a türelem, majd készítse el az ételeket egy nagy ugrás.

Általában magányos és területi állatok, nők soha nem osztjuk területén egymással. Férfi területek, azonban általában átfedik egymást. Területükön létesített illata jelzések és a terület mérete rendkívül változatosak - általában 25-30 négyzet mérföld a hímek és körülbelül öt négyzet mérföld a nőknél.

Dens: Minden Bobcat lehet több barlangokba, az egyik fő den és számos kiegészítő barlangokba, a saját területén.

Fő den: Általában a barlangban, vagy a rock menedéket, de lehet egy üreges log, kidőlt fa, vagy más védett helyen. (Más néven a szülés den)
Kiegészítő barlangokba: Található kevéssé látogatott részei a hazai tartományban, és gyakran ecsettel cölöpök, a rock szegélyek vagy tuskók. Ezek is nevezik menedéket barlangokba.

reprodukció
Párzási: tél végén, de egész évben lehetőség van.
A terhességi: 50- 70 nap. Cicák általában körül született kora tavasszal.
Alomszám: 1-6 kölyök.
A kiscicák kezdeni eszik szilárd ételt körülbelül két hónap, és kezdődik a tanulás vadászni 5 hónaposan. Amikor ezek között 8 és 11 hónap, a cica kilakoltatták anyjuk területén.
fenyegetések

Mexikóban, Bobcats ellen büntetőeljárást indítanak, mint a birka a ragadozók és gyakran megölte a gazdák. Ők még mindig vadásznak és csapdába prémjükért egész leginkább a tartományban. Az élőhelyek pusztulása és az egyre növekvő emberi népesség korlátozzák a tartományok.
Milyen Defenders csinál, hogy segítsen

2004-től kezdődően, Defenders együttműködést kötött a New Jersey Department of Environmental Protection, Division of Fish and Wildlife követni, elfog, és gallér Bobcats a New Jersey államban annak érdekében, hogy meghatározzák a mozgásuk, és amely az élőhelyek fontos a túléléshez. Ez az értékes adat segít biológusok hozzon létre egy védelmi és kezelési stratégia, amelynek középpontjában a megőrzése a legfontosabb Bobcat élőhely.


Basic Tények Arctic Rókák
Élni egy ilyen hideg helyen, Arctic rókák több kiigazításokat, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy túlélje. A kerek, tömör testek minimalizálják felület, amely ki van téve, hogy a hideg levegő. A pofáját, füle, és a lábak rövidek, amely szintén konzerválja hőt.
Természetesen a meghatározó jellemzője a sarki róka az ő mély, sűrű szőrzet, amely lehetővé teszi számukra, hogy következetes fenntartása testhőmérséklet. Arctic rókák is sűrű szőrzet a saját mancsát, amely lehetővé teszi számukra, hogy járni mind a hó és a jég.
diéta

Lemmings az alapvető élelmiszerek esetében Arctic rókák. Ezek azonban meglehetősen opportunista, és enni, amit a rendelkezésre arra a fagyott tundra, még ha ez azt jelenti, öblítő ételmaradékokat más ragadozók, mint a jegesmedvék!
népesség

Sarki róka populációk között mozog a százezres, de ingadozik a rendelkezésre álló lemming lakosság.
tartomány

Tudtad-e?

Arctic rókák változtatni a színét a szőr az évszakok. Télen fehér vagy keverék a hó, míg a nyáron változhat barnára!

A sarki róka megtalálható az egész sarkvidéki tundra, a Alaszka, Kanada, Grönland, Oroszország, Norvégia, Skandinávia, és még Izlandon, ahol ez az egyetlen őshonos szárazföldi emlős.
viselkedés

A tundra nem könnyű hely, ahol élnek. Ez kopár, sziklás, és nem sok növényzet. Arctic rókák rendkívül jól illeszkednek a frigid otthonokban, és biztosította a rést, ahol ők teszik ki a legtöbbet szinte bármilyen helyzetben.

Az egyik leginkább egyedi és érdekes viselkedést sarkvidéki róka, hogyan vadásznak. Nekik van hihetetlen tárgyaláson, segített a széles, előre néző fülek, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy keresse meg a pontos helyét a zsákmányt a hó alatt.

Amikor a sarki róka meghallja a következő étkezés alatt a hó-pack, akkor ugrik a levegőbe, és lecsap, áttörve a hóréteg jobbra a zsákmányt alatt.
reprodukció

Párzási időszaka Arctic rókák általában tart szeptember elején a május elején. Alom általában 5-9 kölykök, de sokkal nagyobb almot nem ritkák. Arctic rókák általában társ az élet, és mind az anya és az apa segítsen felhívni a kölykök.


Bighorn juhok enni a különböző élelmiszerek, évszaktól függően. A nyár folyamán, akkor is fennáll a gyep vagy sás. A téli esznek többet fás növények, mint a fűzfa, zsálya és nyúl ecsettel. Desert Bighorn juhok eszik bozótos növények, mint a sivatagban magyal és a sivatagi kaktusz.
népesség

Basic Tények Bison
Millió bölény egyszer mennydörögte egész Észak-Amerikában. Ezek a hatalmas állatok, jellemzője a hosszú, bozontos barna kabátot, gyenge látás, de az akut tárgyaláson, és kiváló szaglása.

Történelmileg, az amerikai bölények lényeges szerepet játszott alakításában az ökológia a Great Plains. Legelnek erősen a natív fű és zavarja a talajt a pata, így számos növény- és állatfaj virágzását. Prérikutyák inkább területeken legeltetett bölény, ahol a fű rövid, így tudnak figyelni kell az éhes ragadozók, és a farkasok egyszer támaszkodott bölény csordák egyik fő táplálékforrás. Ma, a vadon élő bölények így egy kis comeback néhány szétszórt helyeken, de szükségük van több hely barangolni.
diéta

Bison elsősorban enni füvek és sások.
népesség

Tudtad-e?

A pályák faragott állatok, mint a bölények és szarvasok azok szezonális migráció alakult néhány legkorábbi visszavezethető utak az amerikai wildnerness, és követték az amerikai őslakosok, felfedezők és úttörője.

A becslések szerint 20-30.000.000 bölények uraltak az észak-amerikai táj a Appalachians a Sziklás-hegység, a Gulf Coast to Alaska. Élőhely elvesztése és szabályozatlan felvételi csökken a népesség, hogy csak 1091 által 1889 Ma mintegy 500.000 bölény él szerte Észak-Amerikában. Azonban a legtöbb ilyen nem tiszta vad bölény, de már félvér szarvasmarha a múltban, és félig háziasított, miután felmerült a haszonállatok több generáció a tanyákon. Kevesebb, mint 30.000 vad bölény a konzervatív állományok és kevesebb, mint 5000 olyan unfenced és mentesek a betegségtől.
Range & Habitat

Bár bölény egyszer járták nagy részén Észak-Amerikában, ma már "ökológiailag kihalt", mint a vadon élő fajok nagy részében a történelmi tartományban, kivéve néhány nemzeti parkok és egyéb apró természeti területek. Yellowstone Nemzeti Park a legnépesebb vadon síkságon bölények (4000), és a Wood Buffalo Nemzeti Park a legnépesebb vadon élő fa bölény (10.000). Segítséggel Defenders, két kis állományok a tiszta, vad Yellowstone bölény nemrégiben vissza nem Fort Peck és Fort Belknap indián rezervátumok.
viselkedés

Tudtad-e?

A Bölény vastag bundájuk remek védelmet a zord elemei az amerikai síkságon. A téli bundája olyan vastag, jól szigetelt, hogy hó is kiterjed hátukon olvadás nélkül.

Ismert roaming nagy távolságok, bölény folyamatosan mozogni esznek. A nőstények, vagy a tehenek, ólom családi csoportok. Bulls marad magányos vagy kis csoportokban a legtöbb évben, de csatlakozzon a csoporthoz nász idején.

Bison jól illeszkednek a szélsőséges időjárási körülmények az Alföld, a nyári melegben a téli hideg és a viharnak. Télen, a bölény lehet ásni a mély hóban a fejüket, hogy elérjük a vegetáció alatti.

Bison gyakran dörzsöli, roll és heverjen. Tobzódó létrehoz egy csészealj, mint a depresszió, a földön úgynevezett gázol. Ez volt egyszer egy közös jellemzője a síkságon; Általában ezek a pocsolyát a por tál nélkül növényzet.
reprodukció

Bikák és tehenek nem vegyülnek, amíg költési időszakban. Domináns bikák "hajlamosak" a tehenek, miután a tehén körül, amíg a tehén dönt a párzásra. Ebben az időszakban, a bika blokkok a tehén elképzelés, hogy ő nem lát más konkurens bikák, és harmonika a férfiak törekszik a tehén figyelmét.

Párzási: június-szeptember, csúcsaktivitás július-augusztusban
A terhességi: 270-285 nap. Borjú született: április-május.
Litter mérete: 1 borjú

Basic Tények Black Bears
Az amerikai fekete medve a legkisebb a három medve fajt találtak Észak-Amerikában, és már csak Észak-Amerikában. Fekete medvék rövid, nem visszahúzható karmok, hogy adjon nekik egy kiváló fa hegymászó képességét.

Fekete medve bundája általában egy egységes színű, kivéve a barna pofa és világos jegyek, hogy néha úgy tűnik, a mellüket. Keleti népek általában fekete színű, míg a nyugati populációk gyakran mutatnak barna, fahéj, és a szőke színezete mellett fekete. Fekete medvék, fehér-kékes prémet néven Kermode (gleccser) medvék és ezek a különleges színű fázisok csak találtak a part menti British Columbia, Kanada.
diéta

Amerikai fekete medvék mindenevők: növények, gyümölcsök, diófélék, rovarok, méz, lazac, kisemlősök és a dög. Az északi régiókban, esznek ívási lazac.
Fekete medvék is időnként megölni a fiatal szarvas vagy jávorszarvas borjú.
népesség

A becslések szerint van legalább 600.000 fekete medve Észak-Amerikában. Az Egyesült Államokban, a becslések szerint több mint 300.000 személy. Ugyanakkor a Louisiana fekete medve (Ursus americanus luteolu) és a Florida fekete medve (Ursus americanus floridanus) egyedi alfaja kis populációkban. A Louisiana fekete medve szövetségi szerepel a veszélyeztetett fajok és a floridai fekete medve a becslések szerint több 3000.
tartomány

Az amerikai fekete medve eloszlik Észak-Amerikában, Kanadából Mexikóba, és legalább 40 állam az USA-ban Ők történelmileg elfoglalta szinte az összes erdős régiókban Észak-Amerikában, de az USA-ban ők most korlátozódik az erdős területek kevésbé sűrűn által elfoglalt emberek. Kanadában, a fekete medvék még mindig itt él a legtöbb a történelmi tartomány kivételével az intenzíven művelt területeken a központi síkságon. Mexikóban, fekete medve is gondoltam, hogy lakott hegyvidéki régiók az északi államokban, de most csak egy pár maradék populációk.
viselkedés

Fekete medvék rendkívül alkalmazkodó és mutat egy nagyon változik élőhelytípusok, bár ezek elsősorban található erdős területek, vastag aljnövényzetről és rengeteg gyümölcsöt, diót, és a növényzet. Az északi területeken, ezek megtalálhatók a tundrán, és néha takarmány mezők vagy rétek.

Fekete medvék általában magányos állatok, kivéve az anyák és a kölykeit. A medvék általában takarmány egyedül, de tűr egymással és takarmány csoportok, ha van bőséges étel- az egyik területen.

A legtöbb fekete medvék Hibernate függ a helyi időjárási viszonyokat és az élelmiszerek elérhetőségének a téli hónapokban. Azokban a régiókban, ahol van egy egységes élelmiszer-ellátás és a melegebb időjárás egész télen, medvék nem hibernálni vagy egyáltalán erre egy nagyon rövid idő alatt. A nőstények szülni, és rendszerint nem denned egész télen, de a hímek és a nőstények nem fiatal hagyhatják barlangokba időről időre a téli hónapokban.
reprodukció

Párzási: Nyári.
A terhességi: 63-70 nap.
Litter Méret: 1-6 kölykeit; 2 kölykök leggyakoribb.
Cubs továbbra is az anyja a másfél év vagy több, annak ellenére, hogy már elválasztották a 6-8 hónapos korban. A nőstények csak szaporodnak minden második évben (vagy több). Ha a fiatal die valamilyen okból, a női reprodukálni ismét egy év után.


Elején a tizenkilencedik század között volt 1,5 millió kétmillió bighorn juh Észak-Amerikában. Ma már kevesebb, mint 70.000.
tartomány

Bighorn juhok egykor elterjedt az egész nyugati Észak-Amerikában. Az 1920-as, bighorn juh eltávolították Washington, Oregon, Texas, Észak-Dakota, Dél-Dakota, Nebraska, és része Mexikóban. Ma, a lakosságnak helyreállították a kiültetés juhokat a lakosság egészségének a megüresedett helyekre.
viselkedés

Bighorn juh él állományok vagy sávok körülbelül 5-15 anyajuh, bárány, egynyaras, és két évesek. Csoportokban a férfiak sokkal kisebb, általában számozás kettő-öt. Télen az anyajuh állományok csatlakozni létrehozni zenekarok a több mint 100 állat.

Az ősszel, a kosok versenyeznek anyajuhok azzal, döfés versenyek. Ők fel egymásnak sebességgel több mint 20 mph, a homlokukra összeomlik egy repedés, hogy lehet hallani több mint egy mérföldnyire. Ezek a csaták tarthat, amíg 24 óra.

reprodukció
Párzási: novemberben és decemberben.
A terhességi: 5-6 hónap.
Utódok: 1 bárány.

A bárányok születtek egy puha, gyapjas, világos színű kabátot és a kis hornbuds. Egy napon belül, a bárány tud járni és mászni, valamint az anya. A bárány marad az anyja mellett az első életév folyamán.
fenyegetések

Vadászat, elvesztése ételt állatállomány legeltetése, a betegség hazai állatállomány már elpusztult Vastagszarvú juhállományokkal. Míg az állatállomány nem olyan nagy veszélyt, mint a múltban, az élőhelyek elvesztése a fejlesztési egyre nagyobb a veszélye. Normális esetben, ragadozók, mint a hegyi oroszlán, farkas, Bobcats, prérifarkasok és a szirti sas nem jelentenek veszélyt a Bighorn juhok. Ugyanakkor azokon a területeken, ahol a juh- lakosság alacsony, a halál egy juhot természetes ragadozó lehet egy kockázatot a nagyobb népesség.

Közel egyharmada a kaliforniai populációi sivatagban bighorn juh halt meg a múlt században. Ezek veszteség következett be, elsősorban az alacsonyabb magasságokban, ahol a hőmérséklet emelkedése és csökkenése csapadék már csökkentette a növényzet rendelkezésre táplálkozó és édesvízi források függnek a víz. Több populációi sivatagban bighorn juh veszélyben lehet, mint a délnyugati klíma továbbra is egyre forróbb és szárazabb.
Okok HopeBasic Tények Bighorn Sheep
Bighorn juh (Ovis canadensis) az egyik két faj a hegyi juh Észak-Amerikában. Ezek színe a világos barna szürkés vagy sötét barna, és van egy fehér far és a bélés a hátán mind a négy lába. Bighorn juhok nevüket a nagy, görbe szarvak a hímek, vagy kost. Ezek a legendás, hogy képesek felmászni a magas, meredek, sziklás hegyvidéki területeken.
diéta

A leggyakoribb vadmacska Észak-Amerikában, a hiúz is kapta a nevét, rövid, rövidre vágott farok. Ezek közepes méretű macska és egy kicsit kisebb, de hasonló megjelenésű unokatestvére, a hiúz. A kabátok változik a színe a bézs és a barna szőrzet foltos vagy bélelt jelölések sötétbarna vagy fekete.
diéta

Bobcats elsősorban vadászni és az üregi nyúl.

Bobcats is ismert, hogy enni rágcsálók, madarak, denevérek és még
felnőtt szarvast, amely általában fogyasztanak a téli hónapokban, valamint a bárány, baromfi és a fiatal sertések, amikor a tanya közelében.
népesség

Körülbelül 725.000, hogy 1.020.000 Bobcats továbbra is a vadonban.
tartomány

Bobcats egykor találtak nagy részében Észak-Amerikában Észak-Mexikótól Dél-Kanadában. A korai 1900-as évek közepéig, hiúz populáció számos középnyugati és keleti állam az Egyesült Államok megtizedelték a megnövekedett értéke a bundája. Ugyanakkor a nemzetközi törvények kezdte védeni a világ pöttyös macskák az 1970-es, és a lakosság visszaállt azóta. Ma populációk stabilak sok észak-államok és a újraéledőben sokan mások.
viselkedés

Bobcat élőhely széles skálán mozog, az erdők és hegyvidéki területeken a félsivatagok és ecset földet. A élőhelye a sűrű növényzet és rengeteg ragadozó ideális. Bobcats kiváló vadászok, követés ragadozó lopakodás és a türelem, majd készítse el az ételeket egy nagy ugrás.

Általában magányos és területi állatok, nők soha nem osztjuk területén egymással. Férfi területek, azonban általában átfedik egymást. Területükön létesített illata jelzések és a terület mérete rendkívül változatosak - általában 25-30 négyzet mérföld a hímek és körülbelül öt négyzet mérföld a nőknél.

Dens: Minden Bobcat lehet több barlangokba, az egyik fő den és számos kiegészítő barlangokba, a saját területén.

Fő den: Általában a barlangban, vagy a rock menedéket, de lehet egy üreges log, kidőlt fa, vagy más védett helyen. (Más néven a szülés den)
Kiegészítő barlangokba: Található kevéssé látogatott részei a hazai tartományban, és gyakran ecsettel cölöpök, a rock szegélyek vagy tuskók. Ezek is nevezik menedéket barlangokba.

reprodukció
Párzási: tél végén, de egész évben lehetőség van.
A terhességi: 50- 70 nap. Cicák általában körül született kora tavasszal.
Alomszám: 1-6 kölyök.
A kiscicák kezdeni eszik szilárd ételt körülbelül két hónap, és kezdődik a tanulás vadászni 5 hónaposan. Amikor ezek között 8 és 11 hónap, a cica kilakoltatták anyjuk területén.
fenyegetések

Mexikóban, Bobcats ellen büntetőeljárást indítanak, mint a birka a ragadozók és gyakran megölte a gazdák. Ők még mindig vadásznak és csapdába prémjükért egész leginkább a tartományban. Az élőhelyek pusztulása és az egyre növekvő emberi népesség korlátozzák a tartományok.
Milyen Defenders csinál, hogy segítsen

2004-től kezdődően, Defenders együttműködést kötött a New Jersey Department of Environmental Protection, Division of Fish and Wildlife követni, elfog, és gallér Bobcats a New Jersey államban annak érdekében, hogy meghatározzák a mozgásuk, és amely az élőhelyek fontos a túléléshez. Ez az értékes adat segít biológusok hozzon létre egy védelmi és kezelési stratégia, amelynek középpontjában a megőrzése a legfontosabb Bobcat élőhely.


Basic Tények Arctic Rókák
Élni egy ilyen hideg helyen, Arctic rókák több kiigazításokat, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy túlélje. A kerek, tömör testek minimalizálják felület, amely ki van téve, hogy a hideg levegő. A pofáját, füle, és a lábak rövidek, amely szintén konzerválja hőt.
Természetesen a meghatározó jellemzője a sarki róka az ő mély, sűrű szőrzet, amely lehetővé teszi számukra, hogy következetes fenntartása testhőmérséklet. Arctic rókák is sűrű szőrzet a saját mancsát, amely lehetővé teszi számukra, hogy járni mind a hó és a jég.
diéta

Lemmings az alapvető élelmiszerek esetében Arctic rókák. Ezek azonban meglehetősen opportunista, és enni, amit a rendelkezésre arra a fagyott tundra, még ha ez azt jelenti, öblítő ételmaradékokat más ragadozók, mint a jegesmedvék!
népesség

Sarki róka populációk között mozog a százezres, de ingadozik a rendelkezésre álló lemming lakosság.
tartomány

Tudtad-e?

Arctic rókák változtatni a színét a szőr az évszakok. Télen fehér vagy keverék a hó, míg a nyáron változhat barnára!

A sarki róka megtalálható az egész sarkvidéki tundra, a Alaszka, Kanada, Grönland, Oroszország, Norvégia, Skandinávia, és még Izlandon, ahol ez az egyetlen őshonos szárazföldi emlős.
viselkedés
http://mr-ginseng.com/ginkgo-biloba/
http://mr-ginseng.com/ginseng/
http://mr-ginseng.com/maca/
http://mr-ginseng.com/tribulus-terrestris/
http://mr-ginseng.com/goji/
http://mr-ginseng.com/griffonia-simplicifolia/
http://mr-ginseng.com/guarana/
http://mr-ginseng.com/harpagophytum/
http://mr-ginseng.com/spiruline/
A tundra nem könnyű hely, ahol élnek. Ez kopár, sziklás, és nem sok növényzet. Arctic rókák rendkívül jól illeszkednek a frigid otthonokban, és biztosította a rést, ahol ők teszik ki a legtöbbet szinte bármilyen helyzetben.

Az egyik leginkább egyedi és érdekes viselkedést sarkvidéki róka, hogyan vadásznak. Nekik van hihetetlen tárgyaláson, segített a széles, előre néző fülek, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy keresse meg a pontos helyét a zsákmányt a hó alatt.

Amikor a sarki róka meghallja a következő étkezés alatt a hó-pack, akkor ugrik a levegőbe, és lecsap, áttörve a hóréteg jobbra a zsákmányt alatt.
reprodukció

Párzási időszaka Arctic rókák általában tart szeptember elején a május elején. Alom általában 5-9 kölykök, de sokkal nagyobb almot nem ritkák. Arctic rókák általában társ az élet, és mind az anya és az apa segítsen felhívni a kölykök.


Bighorn juhok enni a különböző élelmiszerek, évszaktól függően. A nyár folyamán, akkor is fennáll a gyep vagy sás. A téli esznek többet fás növények, mint a fűzfa, zsálya és nyúl ecsettel. Desert Bighorn juhok eszik bozótos növények, mint a sivatagban magyal és a sivatagi kaktusz.
népesség

Basic Tények Bison
Millió bölény egyszer mennydörögte egész Észak-Amerikában. Ezek a hatalmas állatok, jellemzője a hosszú, bozontos barna kabátot, gyenge látás, de az akut tárgyaláson, és kiváló szaglása.

Történelmileg, az amerikai bölények lényeges szerepet játszott alakításában az ökológia a Great Plains. Legelnek erősen a natív fű és zavarja a talajt a pata, így számos növény- és állatfaj virágzását. Prérikutyák inkább területeken legeltetett bölény, ahol a fű rövid, így tudnak figyelni kell az éhes ragadozók, és a farkasok egyszer támaszkodott bölény csordák egyik fő táplálékforrás. Ma, a vadon élő bölények így egy kis comeback néhány szétszórt helyeken, de szükségük van több hely barangolni.
diéta

Bison elsősorban enni füvek és sások.
népesség

Tudtad-e?

A pályák faragott állatok, mint a bölények és szarvasok azok szezonális migráció alakult néhány legkorábbi visszavezethető utak az amerikai wildnerness, és követték az amerikai őslakosok, felfedezők és úttörője.

A becslések szerint 20-30.000.000 bölények uraltak az észak-amerikai táj a Appalachians a Sziklás-hegység, a Gulf Coast to Alaska. Élőhely elvesztése és szabályozatlan felvételi csökken a népesség, hogy csak 1091 által 1889 Ma mintegy 500.000 bölény él szerte Észak-Amerikában. Azonban a legtöbb ilyen nem tiszta vad bölény, de már félvér szarvasmarha a múltban, és félig háziasított, miután felmerült a haszonállatok több generáció a tanyákon. Kevesebb, mint 30.000 vad bölény a konzervatív állományok és kevesebb, mint 5000 olyan unfenced és mentesek a betegségtől.
Range & Habitat

Bár bölény egyszer járták nagy részén Észak-Amerikában, ma már "ökológiailag kihalt", mint a vadon élő fajok nagy részében a történelmi tartományban, kivéve néhány nemzeti parkok és egyéb apró természeti területek. Yellowstone Nemzeti Park a legnépesebb vadon síkságon bölények (4000), és a Wood Buffalo Nemzeti Park a legnépesebb vadon élő fa bölény (10.000). Segítséggel Defenders, két kis állományok a tiszta, vad Yellowstone bölény nemrégiben vissza nem Fort Peck és Fort Belknap indián rezervátumok.
viselkedés

Tudtad-e?

A Bölény vastag bundájuk remek védelmet a zord elemei az amerikai síkságon. A téli bundája olyan vastag, jól szigetelt, hogy hó is kiterjed hátukon olvadás nélkül.

Ismert roaming nagy távolságok, bölény folyamatosan mozogni esznek. A nőstények, vagy a tehenek, ólom családi csoportok. Bulls marad magányos vagy kis csoportokban a legtöbb évben, de csatlakozzon a csoporthoz nász idején.

Bison jól illeszkednek a szélsőséges időjárási körülmények az Alföld, a nyári melegben a téli hideg és a viharnak. Télen, a bölény lehet ásni a mély hóban a fejüket, hogy elérjük a vegetáció alatti.

Bison gyakran dörzsöli, roll és heverjen. Tobzódó létrehoz egy csészealj, mint a depresszió, a földön úgynevezett gázol. Ez volt egyszer egy közös jellemzője a síkságon; Általában ezek a pocsolyát a por tál nélkül növényzet.
reprodukció

Bikák és tehenek nem vegyülnek, amíg költési időszakban. Domináns bikák "hajlamosak" a tehenek, miután a tehén körül, amíg a tehén dönt a párzásra. Ebben az időszakban, a bika blokkok a tehén elképzelés, hogy ő nem lát más konkurens bikák, és harmonika a férfiak törekszik a tehén figyelmét.

Párzási: június-szeptember, csúcsaktivitás július-augusztusban
A terhességi: 270-285 nap. Borjú született: április-május.
Litter mérete: 1 borjú

Basic Tények Black Bears
Az amerikai fekete medve a legkisebb a három medve fajt találtak Észak-Amerikában, és már csak Észak-Amerikában. Fekete medvék rövid, nem visszahúzható karmok, hogy adjon nekik egy kiváló fa hegymászó képességét.

Fekete medve bundája általában egy egységes színű, kivéve a barna pofa és világos jegyek, hogy néha úgy tűnik, a mellüket. Keleti népek általában fekete színű, míg a nyugati populációk gyakran mutatnak barna, fahéj, és a szőke színezete mellett fekete. Fekete medvék, fehér-kékes prémet néven Kermode (gleccser) medvék és ezek a különleges színű fázisok csak találtak a part menti British Columbia, Kanada.
diéta

Amerikai fekete medvék mindenevők: növények, gyümölcsök, diófélék, rovarok, méz, lazac, kisemlősök és a dög. Az északi régiókban, esznek ívási lazac.
Fekete medvék is időnként megölni a fiatal szarvas vagy jávorszarvas borjú.
népesség

A becslések szerint van legalább 600.000 fekete medve Észak-Amerikában. Az Egyesült Államokban, a becslések szerint több mint 300.000 személy. Ugyanakkor a Louisiana fekete medve (Ursus americanus luteolu) és a Florida fekete medve (Ursus americanus floridanus) egyedi alfaja kis populációkban. A Louisiana fekete medve szövetségi szerepel a veszélyeztetett fajok és a floridai fekete medve a becslések szerint több 3000.
tartomány

Az amerikai fekete medve eloszlik Észak-Amerikában, Kanadából Mexikóba, és legalább 40 állam az USA-ban Ők történelmileg elfoglalta szinte az összes erdős régiókban Észak-Amerikában, de az USA-ban ők most korlátozódik az erdős területek kevésbé sűrűn által elfoglalt emberek. Kanadában, a fekete medvék még mindig itt él a legtöbb a történelmi tartomány kivételével az intenzíven művelt területeken a központi síkságon. Mexikóban, fekete medve is gondoltam, hogy lakott hegyvidéki régiók az északi államokban, de most csak egy pár maradék populációk.
viselkedés

Fekete medvék rendkívül alkalmazkodó és mutat egy nagyon változik élőhelytípusok, bár ezek elsősorban található erdős területek, vastag aljnövényzetről és rengeteg gyümölcsöt, diót, és a növényzet. Az északi területeken, ezek megtalálhatók a tundrán, és néha takarmány mezők vagy rétek.

Fekete medvék általában magányos állatok, kivéve az anyák és a kölykeit. A medvék általában takarmány egyedül, de tűr egymással és takarmány csoportok, ha van bőséges étel- az egyik területen.

A legtöbb fekete medvék Hibernate függ a helyi időjárási viszonyokat és az élelmiszerek elérhetőségének a téli hónapokban. Azokban a régiókban, ahol van egy egységes élelmiszer-ellátás és a melegebb időjárás egész télen, medvék nem hibernálni vagy egyáltalán erre egy nagyon rövid idő alatt. A nőstények szülni, és rendszerint nem denned egész télen, de a hímek és a nőstények nem fiatal hagyhatják barlangokba időről időre a téli hónapokban.
reprodukció

Párzási: Nyári.
A terhességi: 63-70 nap.
Litter Méret: 1-6 kölykeit; 2 kölykök leggyakoribb.
Cubs továbbra is az anyja a másfél év vagy több, annak ellenére, hogy már elválasztották a 6-8 hónapos korban. A nőstények csak szaporodnak minden második évben (vagy több). Ha a fiatal die valamilyen okból, a női reprodukálni ismét egy év után.


Elején a tizenkilencedik század között volt 1,5 millió kétmillió bighorn juh Észak-Amerikában. Ma már kevesebb, mint 70.000.
tartomány

Bighorn juhok egykor elterjedt az egész nyugati Észak-Amerikában. Az 1920-as, bighorn juh eltávolították Washington, Oregon, Texas, Észak-Dakota, Dél-Dakota, Nebraska, és része Mexikóban. Ma, a lakosságnak helyreállították a kiültetés juhokat a lakosság egészségének a megüresedett helyekre.
viselkedés

Bighorn juh él állományok vagy sávok körülbelül 5-15 anyajuh, bárány, egynyaras, és két évesek. Csoportokban a férfiak sokkal kisebb, általában számozás kettő-öt. Télen az anyajuh állományok csatlakozni létrehozni zenekarok a több mint 100 állat.

Az ősszel, a kosok versenyeznek anyajuhok azzal, döfés versenyek. Ők fel egymásnak sebességgel több mint 20 mph, a homlokukra összeomlik egy repedés, hogy lehet hallani több mint egy mérföldnyire. Ezek a csaták tarthat, amíg 24 óra.

reprodukció
Párzási: novemberben és decemberben.
A terhességi: 5-6 hónap.
Utódok: 1 bárány.

A bárányok születtek egy puha, gyapjas, világos színű kabátot és a kis hornbuds. Egy napon belül, a bárány tud járni és mászni, valamint az anya. A bárány marad az anyja mellett az első életév folyamán.
fenyegetések

Vadászat, elvesztése ételt állatállomány legeltetése, a betegség hazai állatállomány már elpusztult Vastagszarvú juhállományokkal. Míg az állatállomány nem olyan nagy veszélyt, mint a múltban, az élőhelyek elvesztése a fejlesztési egyre nagyobb a veszélye. Normális esetben, ragadozók, mint a hegyi oroszlán, farkas, Bobcats, prérifarkasok és a szirti sas nem jelentenek veszélyt a Bighorn juhok. Ugyanakkor azokon a területeken, ahol a juh- lakosság alacsony, a halál egy juhot természetes ragadozó lehet egy kockázatot a nagyobb népesség.

Közel egyharmada a kaliforniai populációi sivatagban bighorn juh halt meg a múlt században. Ezek veszteség következett be, elsősorban az alacsonyabb magasságokban, ahol a hőmérséklet emelkedése és csökkenése csapadék már csökkentette a növényzet rendelkezésre táplálkozó és édesvízi források függnek a víz. Több populációi sivatagban bighorn juh veszélyben lehet, mint a délnyugati klíma továbbra is egyre forróbb és szárazabb.
Okok Hope